Skip to main content
Regio Antwerpen & Oost-Vlaanderen | Sandler Training
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

GRATIS TIPS EN WHITE PAPERS

Een voortdurend groeiende bibliotheek met tips en informatie hoe jij je bedrijf kan doen groeien.

Weg met de komkommertijd

De zomerperiode is een moeilijke tijd voor sales mensen

Laat je dit jaar niet vangen door de zomerdip met deze 12 tips om gemotiveerd te blijven, waarbij je kansen creëert en inkomsten genereert tijdens deze typische rustige periode.

 

Blijf op koers

De laatste zware loodjes kunnen veel opbrengen!

Wij kijken altijd uit naar het jaareinde voor de gezellige feestdagen. We mogen niet vergeten dat er nog opportuniteiten liggen te wachten. Met deze strategieën zal je erin slagen om de vooropgestelde doelen te bereiken.

Social selling makkelijk gemaakt

10 manieren om met LinkedIn effectiever te prospecteren

LinkedIn laat je op een doelmatige manier met mensen connecteren om inzichten te delen, toegevoegde waarde aan anderen te geven en om je netwerk met prospects uit te bouwen. Sandler Training legt je uit hoe jij je verkoopprospectie in slechts 20 minuten per dag kunt maximaliseren zodat je geen kansen mist om nieuwe referrals (doorverwijzingen) en sales te genereren.

 

Kosten deze fouten je verkoop?

De drie grootste verkoopfouten die je nooit zou mogen maken

Voor sommige verkopers is de eerste meeting met een nieuwe prospect vaag waardoor deze de waarde van je product of dienst niet inziet. De presentatie legt geen duidelijke link tussen hun voorstel en de specifieke behoeften van de prospect. Hoe makkelijker jij het voor je prospect maakt om die connectie te zien, hoe meer kans je loopt op een verkoop.

 

WAAROM VERKOPERS FALEN...en wat je eraan kan doen!

Dit rapport gaat over het verhogen van verkoopcijfers en het nauwkeuriger maken van sales forecasts. Leer een nieuwe manier van verkopen kennen die de VERKOPER de controle over het verkoopproces geeft.

 

Ben jij zo effectief mogelijk?

6 manieren om een betere sales manager te worden

Een deel van je verantwoordelijkheid als sales manager is je mensen helpen betere verkopers te worden. Wat kan jij doen om deze taak te volbrengen en een betere manager, mentor, coach en motivator te worden?

 

Weet jij wat belangrijk is?

Vier tips wanneer je op zoek bent naar een sterke Sales Manager

Een uitstekende manager zal zijn verkopers beter maken of vervangen totdat iedere verkoper op niveau zit. Leer de 4 punten die je moet overwegen wanneer je zoekt naar de persoon die je verkopers moet leiden.

How do you find the best-fit?

Interviewing Recent Grads for a Sales Position

Looking to hire the best and brightest salespeople fresh out of college? Here are 7 critical questions to ask yourself during the interviewing process.

Verrijk je leven

Vijf geheimen voor persoonlijke en professionele groei

Er zijn dagelijks talloze kansen om een helpende hand, woorden van aanmoediging, advies en raad te geven. Als jij bijdraagt aan anderen, dragen anderen bij aan jou. Sandler's vijf strategieën zullen niet enkel jouw leven verbeteren maar ook het leven van de personen met wie jij je persoonlijk en professioneel associeert.