Skip to main content
Regio Antwerpen & Oost-Vlaanderen | Sandler Training
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Eric Bartholomeus

Licentiehouder voor Antwerpen en Brussel & Master van Sandler Training in de Benelux

licentiehouder voor ANTWERPEN en BRUSSEL

Eric Bartholomeus

Hij zit al meer dan 30 jaar in de verkoop en heeft zichzelf nooit als een natuurtalent beschouwd. Na veel jaren van vallen en opstaan ontwikkelde hij een soort van intuïtie. Op een uiterst pijnlijke manier ontdekte hij hoe hij met grote key accounts,  comités en aanbestedingen diende om te gaan. Helaas was hij niet in staat om dit succesvol gedrag te reproduceren bij junior verkopers die hij moest opleiden, tot hij Sandler Training leerde kennen. Sandler Training is een reproduceerbaar verkoopsysteem dat makkelijk door verkopers kan aangeleerd worden. Door Sandler Training heeft hij ontdekt dat het allerbelangrijkste element is om vertrouwen bij prospects op te wekken...dan volgt de verkoop automatisch.

Actief in Antwerpen en Oost-Vlaanderen

Michel De Sutter

Eigenlijk had ik Sandler training veel vroeger in mijn + 20 jarig sales leven moeten ontdekken.
Met de Sandler aanpak had ik mijn klanten nog beter kunnen helpen.
En eveneens had ik meer grip op het verkoopproces gehad en nog meer kunnen bereiken.
Ik had trouwens ook veel vlugger ingezien dat ik energie in doodlopende projecten aan het steken was.
Voor rapportering helpt Sandler ook, je kan nauwgezet uiteenzetten in welke fase van het salesproces je bent.

Een groot pluspunt tijdens mijn sales loopbaan bij zowel een KMO (Serv-A-Portion) in Turnhout als grote ondernemingen zoals H.J. Heinz en Kellogg’s is het feit dat ik, net zoals alle Sandler trainers, een ervaren verkoper ben die sales training geeft en niet een trainer die naast andere training ook sales training aanbiedt.

Actief in Regio Antwerpen en Brussel

Karen Massin

De eerste helft van mijn loopbaan werkte ik als "International Purchasing Manager" en de tweede helft in sales en in Business Development Management functies. Als aankoper nam ik aan talloze trainingen onderhandelen deel die me leerden hoe ik de controle over verkopers kan bewaren. Resultaat hiervan waren gigantische prijskortingen en tonnen gratis advies.

In het begin van mijn verkooploopbaan ontdekte ik tot mijn grote teleurstelling dat ik niet als verkoper in de wieg gelegd was. Na vele saaie sales trainingen en net als ik er de brui aan wou geven leerde ik Sandler sales training kennen. Eindelijk een sales training die me beviel. Door Sandler Training leerde ik dat je moet stoppen met "verkopen". Eigenlijk is het geen sales training maar levenstraining omdat de meeste deelnemers achteraf zeggen dag hun persoonlijk relatie met familie en vrienden ook drastisch verbeterd is.

Een aantal Sandler trainers van Sandler Training in de Benelux

Sandler-Team Benelux

De Benelux regio telt momenteel 6 Sandler trainingscentra met 11 Sandler Trainers