Skip to main content
Regio Antwerpen & Oost-Vlaanderen | Sandler Training
 

This website uses cookies to offer you a better browsing experience.
You can learn more by clicking here.

Oplossingen voor Professionele dienstverleners

Wat hebben architecten, advocaten, ingenieurs en andere professionele dienstverleners gemeenschappelijk?

Je hebt training nodig speciaal ontwikkeld voor professionele dienstverleners.

Uw bedrijfsvoering draait waarschijnlijk rond systemen, processen en principes, maar gebruik je een van deze elementen om nieue klanten te winnen? De kans is groot,  dat je je niet zo comfortabel voelt, niet zo competent of niet consistent bent in het  "verkopen" van jouw diensten als in het leveren.

Je kan dezelfde creatieve, organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden nodig in jouw beroep integreren in effectieve processen en systemen voor het identificeren, kwalificeren, en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen.

"Verkopen" kan een respectabel en winstgevend onderdeel van jouw praktijk worden, zonder dat je klinkt als een "stereotiepe verkoper." Je hoeft geen toevlucht te nemen tot uitgekiende presentaties vol gestopt met Features & Benefits, of dansen rond de bezwaren en opmerkingen van een potentiële klant of proberen "de zaak af te sluiten".

A sales book especially for professional service providers

Authors and Sandler trainers Chuck and Evan Polin discuss their latest book, Selling Professional Services The Sandler Way, and how Sandler's principles can have a major impact on practice development.

Must-have information for law firm partners and other professional service providers.